Bakkerij realisatie

Bakkerij realisatie

Uw bakkerij is het hart van uw onderneming. Binnen uw bakkerij en bedrijfsvoering zijn continue zaken die aangepast worden of veranderen. Van het bijplaatsen van ovens tot complete bakkerij bouw. TenBa helpt u bij het goed laten verlopen van het uitvoeren van al uw investeringsprojecten.

Samen de optimale bakkerij realiseren!

Omdat geen bakkerij hetzelfde is, vraagt ieder plan om een eigen aanpak. De adviseurs van TenBa helpen u bij het realiseren van uw bouw plannen. Zij adviseren en begeleiden u en door ons projectmanagement nemen wij u veel werk uit handen. Maar wilt u alleen feedback over uw plannen. Ook dat kan; wij nemen de plannen met u door en adviseren u. Wij zorgen ervoor dat bij investeringsprojecten alles goed is voorbereid en u de beslissingen kunt nemen op de juiste momenten. U beslist en niet uw leveranciers of aannemer. TenBa is flexibel, samen bepalen wij welke hulp u wenst bij uw plannen. Dankzij jarenlange ervaring en onze kennis van de bakkerij branche weten wij als geen ander aan welke eisen een moderne bakkerij moet voldoen. Die kennis nemen wij mee, met alles wat wij doen voor u.

U vindt hier uitleg van de diverse werkzaamheden die TenBa uitvoert bij het realiseren van investeringsprojecten in de brood- en banketbakkerij.

Samen met u realiseren de adviseurs van TenBa de ideale bakkerij!