Bakkerij realisatie

Uw bakkerij is het hart van uw onderneming. Binnen uw bakkerij en bedrijfsvoering zijn continue zaken die aangepast worden of veranderen. Van het bijplaatsen van ovens tot complete bakkerij bouw. TenBa helpt u bij het goed laten verlopen van het uitvoeren van al uw investeringsprojecten.

Samen de optimale bakkerij realiseren!

Geen een bakkerij is hetzelfde. Daarom vraagt ieder plan om een eigen aanpak. De adviseurs van TenBa helpen u bij het realiseren van uw bouw plannen. Zij adviseren u en begeleiden u door het project heen. Door ons projectmanagement nemen wij u veel werk uit handen.
Wilt u alleen feedback over uw plannen? Ook dat kan! Wij nemen de plannen met u door en adviseren u. Bij investeringsprojecten zorgen wij ervoor dat alles goed is voorbereid en u de beslissingen kunt nemen op de juiste momenten. U beslist en niet uw leveranciers of aannemer.
TenBa is flexibel en samen bepalen wij welke hulp u wenst bij uw plannen.

Wij weten als geen ander aan welke eisen een moderne bakkerij moet voldoen, dankzij jarenlange ervaring en onze kennis van de bakkerij branche. Die kennis nemen wij mee, met alles wat wij doen voor u.
Samen met u realiseren de adviseurs van TenBa de ideale bakkerij!

© 2011 - 2024 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer