Een open bakkerij in uw winkel starten?

'Open' bakkerij in uw winkel?

De ‘Open’ winkelbakkerij wordt steeds populairder in Nederland. TenBa adviseert bij veel initiatieven van ondernemers om een open winkelbakkerij te starten.

Productie in het zicht van de klant

Het doel van de winkelbakkerij is; om het beroep dicht naar de winkelvloer te brengen. Zo krijgt de consument de beleving van het ambachtelijke productieproces. Omdat de levensmiddelen op deze manier in de winkel worden geproduceerd, is het wel genoodzaakt dat deze voldoet aan de wetgeving voor brood- en banketbakkerijen. TenBa adviseert de ondernemers graag bij het starten of ontwikkelen van een winkelbakkerij. Daarnaast doen wij een check of de winkelbakkerij voldoet aan de wetgeving. Zo wordt er gekeken of de plannen haalbaar zijn.

De Winkel Bakkerij check bestaat onder andere uit:
• een bezoek aan de locatie, voor een korte bedrijfspand beoordeling
• het doornemen van de plannen met de ondernemer
• beoordelen of de ruimte voldoet aan de mogelijkheden, aansluit aan de ideeën en wetgeving
• aangeven waar rekening mee gehouden moet worden bij de realisatie.

Optionele advies werkzaamheden:
• opstellen van een indelingsplan
• opstellen van technische lay-out met aansluitpunten bakkerij technieken
• verzorgen van de melding Activiteitenbesluit (milieu)
• begeleiden en coördineren van de realisatie van de winkelbakkerij

© 2011 - 2021 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer