Bouw en inrichting bakkerij

Bouw en inrichting bakkerij

TenBa heeft als geen ander kennis van bakkerij techniek, de bouwwereld, bakkerij afwerking en technische installaties. Wilt u uw bakkerij (ver)bouwen? Nieuwe machines of productielijnen plaatsen? Of wordt een productielijn aangepast worden of verhuisd deze een andere locatie? TenBa is uw partner voor de coördinatie en realisatie van uw investeringsprojecten.

Investering in bakkerij techniek of bouw

Wij nemen uw zorgen uit handen, tijdens de bouwvoorbereiding en –realisatie. Samen met u selecteren wij offertes en bouwteam overeenkomsten van uw partners voor de bouw, bakkerij techniek en installatietechniek. TenBa informeert deze partners over uw bakkerij indeling, wetgeving, normen, eisen en wensen. Daarnaast lichten wij ze in over wat zij dienen aan te bieden en te leveren. De verschillende offertes worden voor u vergeleken en TenBa adviseert u hierin. Zo kunt u een goede keuze maken met uw eigen juiste prijs/kwaliteit wensen. Daarnaast houdt TenBa alle planningen bij en zorgt voor verslagen van werkvergaderingen. Alle meewerkende partijen worden geïnformeerd en de onderlinge communicatie loopt gestructureerd.
Tot en met de oplevering van het gehele project, is TenBa uw spil tijdens de realisatie.

TenBa bereid alles voor u voor en adviseert u, maar u bent degene die de uiteindelijke beslissingen neemt. Wij zijn uw partner bij het uitvoeren van uw wensen, waarbij efficiëntie in het productieproces en een goede afwerkingsniveau van de bakkerij voorop staan.

© 2011 - 2024 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer