Bakkerij verplaatsing

Bakkerij verplaatsing

U wilt uw bedrijf verplaatsen of wordt zelf gedwongen uw bedrijf te verplaatsen. Dan komen er opeens veel zaken op uw pad, waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Hoe groot moet de nieuwe bakkerij worden, ga ik nieuw bouwen of naar een bestaand pand, welke investeringen zijn er met het verplaatsen van mijn bedrijf gemoeid?

Waar komt mijn nieuwe bakkerij?

TenBa kent als geen ander de bakkerij branche en kan op basis van zijn kennis en ervaring u al in een vroeg stadium adviseren. TenBa maakt voor u inzichtelijk hoe groot uw bakkerij zou moeten worden en begroot de investeringen. Zo kunt u in een vroeg stadium uw financieringsbehoefte vaststellen en gericht op zoek gaan naar een geschikt bedrijfspand of kavel.

Ook bij onteigening of een gedwongen verplaatsing kunt u in verband met de schadevergoeding al in een vroeg stadium geconfronteerd worden met de vraag wat er voor nodig is om uw bedrijf te verplaatsen. Voor uw onderhandelingspositie is het van belang dit goed te onderbouwen. De adviseur van TenBa stelt als onafhankelijke deskundige een verplaatsingsrapport voor u op, waarmee u en eventueel uw onteigeningsadviseur sterker staan in de onderhandeling met de tegenpartij.