Bakkerij verplaatsing

Bakkerij verplaatsing

Als u uw bedrijf wilt verplaatsen of wanneer u hiertoe wordt gedwongen, komen er veel zaken op uw pad. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Hoe groot moet de nieuwe bakkerij worden? Ga ik nieuw bouwen of naar een bestaand pand? Welke investeringen zijn er met het verplaatsen van mijn bedrijf nodig?

Waar komt mijn nieuwe bakkerij?

Door de kennis en ervaring van de bakkerij branche, kan TenBa u al in een vroeg stadium adviseren. TenBa maakt voor u helder hoe groot uw bakkerij zou moeten worden en begroot de investeringen. Zo kunt u al gauw uw financieringsbehoefte vaststellen en gericht op zoek gaan naar een geschikt bedrijfspand of kavel. Ook bij onteigening of een gedwongen verplaatsing kunt u, in verband met de schadevergoeding, al in een vroeg stadium geconfronteerd worden met de vraag wat er voor nodig is om uw bedrijf te verplaatsen.
Voor uw onderhandelingspositie is het van belang dit goed te onderbouwen. De adviseur van TenBa stelt als onafhankelijke deskundige een verplaatsingsrapport voor u op, waarmee u en eventueel uw onteigeningsadviseur sterker staan in de onderhandeling met de tegenpartij.

© 2011 - 2024 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer