Bedrijfspand beoordeling

Bakkerij bedrijfspand beoordelen

U staat op het punt om een nieuw bedrijfspand te kopen of te huren. Of u moet een bouwkavel kiezen voor uw nieuwe bakkerij. Mag u zich wel vestigen op die locatie? En welke beperkingen kunnen zich voordoen voor mijn bakkerij bij een gekozen pand of kavel?

Past mijn bakkerij in dit pand?

De adviseur van TenBa gaat met u mee naar het bedrijfspand of de bouwkavel. Uw wensen worden onafhankelijk en deskundig beoordeelt. Dit wordt dan afgewogen bij de beoordeling van het bedrijfspand of de geschiktheid van het bouwkavel, waarvoor u het wilt gaan gebruiken. Bij de beoordeling wordt gekeken naar de locatie, het bestemmingsplan, de geldende wet- en regelgeving en de staat en onderhoud van het bestaande pand. Ook wordt er gekeken naar de technische installaties, nutsvoorzieningen, verbouwkosten en dergelijke. U krijgt snel een duidelijk advies, zodat u snel uw beslissingen kunt nemen om door te kunnen met uw bedrijf.
Bij aankoop of huur, biedt TenBa u meer zekerheid en duidelijkheid in de mogelijkheden van uw nieuwe bedrijfsruimte of bouwkavel.

© 2011 - 2024 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer