Installatie advies bakkerij realisatie

Installatie advies bakkerij realisatie

Technische installaties

De technische installaties vragen veel aandacht binnen het complete (ver)bouwtraject. Maar ook als u nieuwe technieken in uw bakkerij gaat bijzetten. Denk hierbij aan elektrische installaties, gas-, water-, perslucht leiding tracés. Klimatisering, CV- en stoom installatie, maar ook brand-, alarm- en toegangsregistratie installatie.

Installatie advies

TenBa selecteert samen met u de beste installateurs voor uw nieuwe technieken. Wanneer u zelf al een huisinstallateur heeft aangewezen, adviseert TenBa hen over regels en het afwerkniveau van uw bakkerij.
Om te zorgen dat de installateurs een heldere offerte kunnen opstellen voor u, zorgen wij voor voorbereidende stukken en uitgangspunten. Hiervoor gebruiken wij uw bakkerij tekeningen en diverse documenten waarop alle informatie staat over de bakkerij techniek, wettelijke eisen en het afwerkniveau. Voordat de door u gekozen installateur begint, worden de engineering tekeningen gecontroleerd en vergeleken met de bakkerij techniek. Ook tijdens de bouw worden de installateurs gecontroleerd en geven wij antwoord op zijn vragen.
U wordt door het hele traject begeleidt en natuurlijk leveren wij de werkzaamheden ook op voor u.

© 2011 - 2024 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer