Indelingsplan bakkerij, ontwerp en optimalisatie

Indelingsplan bakkerij

U produceert jaren achter elkaar binnen een zelfde locatie. Echter uw klantenkring verandert, u zoekt nieuwe afzetkanalen en ook uw product assortiment is aan verandering onderhevig. De behoefte aan nieuwe of grotere productie ruimten ontstaat door groei, nieuwe technieken, of veranderde marktsituatie.

TenBa ontwerpt en realiseert graag samen met u de optimale brood- en banketbakkerij. Als u op het punt komt om een nieuwe bakkerij te bouwen of uw huidige bakkerij te verbouwen, dan staan wij u graag bij met onze bakkerij specialistische kennis en jarenlange ervaring met ontwerpen en bouwen.

De eerste stap naar de optimale bakkerij

Het bouwproces kent diverse fases die allemaal zijn terug te herleiden tot de eerste fase. De ontwerpfase van uw herinrichting of nieuwbouw. In deze fase van uw bouwplannen wordt namelijk voor het belangrijkste deel bepaald hoe de lay-out en inrichting van uw nieuwe bakkerij er uit gaat zien. Maar wel met de flexibiliteit om tijdens de bouw nog allerlei zaken te kunnen aanpassen.

De adviseur van TenBa bespreekt hierbij graag uw wensen en mogelijkheden om zo samen met u het ontwerp voor uw nieuwe bakkerij vast te stellen. Hierbij spelen niet alleen een goede logistiek een belangrijke rol maar ook de wettelijke eisen waaraan de nieuwe bakkerij moet voldoen. Dit ontwerp vormt de basis voor de verdere uitwerking van de bouwplannen.  De tekening met de budget indicatie van de realisatie kosten zijn voor u een belangrijke eerste stap naar uw optimale bakkerij.