Indelingsplan bakkerij, ontwerp en optimalisatie

Indelingsplan bakkerij

Na het jarenlang achter elkaar produceren op de zelfde locatie, is uw klantenkring verandert, zoekt u nieuwe afzetkanalen of is uw product assortiment aan verandering toe. Door groei, nieuwe technieken of veranderde marktsituaties, kan er behoefte zijn aan nieuwe of grotere productie ruimten.
Samen met u, ontwerpt en realiseert TenBa de optimale brood- en banketbakkerij. Onze bakkerij specialisten hebben specialistische kennis en jarenlange ervaring met ontwerpen en bouwen. Als u op het punt komt om een nieuwe bakkerij te bouwen, of uw huidige bakkerij te verbouwen, dan staan wij u graag bij.

De eerste stap naar de optimale bakkerij

Het bouwproces kent verschillende fases. Er wordt altijd gestart bij fase 1; De ontwerpfase van uw herinrichting of nieuwbouw. Het is belangrijk dat er wordt bepaald hoe de lay-out en de inrichting van uw nieuwe bakkerij er uit gaat zien. Echter houdt u tijdens de bouw altijd de flexibiliteit om nog allerlei zaken aan te passen. Samen met de adviseur van TenBa worden uw wensen en mogelijkheden besproken. Zo wordt het nieuwe ontwerp voor uw bakkerij vastgesteld. Niet alleen een goede logistiek speelt een belangrijke rol, maar ook de wettelijke eisen waaraan de bakkerij moet voldoen. Het ontwerp voor uw nieuwe bakkerij vormt de basis voor de verdere uitwerking van de bouwplannen. De tekening met de budget indicatie van de realisatie kosten, zijn een belangrijke eerste stap naar uw optimale bakkerij.

© 2011 - 2024 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer