Herrie in de bakkerij

Herrie in de bakkerij

U vindt dat er teveel tijd verspild wordt met het verzetten karren en wagens. De ruimte wordt niet efficiënt meer gebruikt. Verschillende werkzaamheden gebeuren op diverse plaatsen in de bakkerij. En niet meer op die plek waar het was bedoeld. De producten staan al buiten gereed voor de wagens, omdat de expeditie ruimte gebruikt wordt als productieruimte.

Waarom verplaatsen wij ovenwagens drie keer per nacht?

TenBa herkent dit soort signalen als geen ander! Onze gespecialiseerde adviseurs kennen de bakkerij branche door en door. Andere werkroutines ontstaan in uw bakkerij, zonder dat u dat altijd in de gaten heeft. Het is de kracht om deze te herkennen en ze eruit te halen. Het zijn geen fouten, maar bijkomende zaken die op den duur in de normale planning komen.
TenBa komt bij u langs, tijdens de spits van uw productieproces of tijdens het moment dat u het meeste last ervaart. Er wordt rustig en onpartijdig beoordeeld wat er gaande is. Wij observeren en noteren alle processen, binnen de bakkerij. Dat kan zijn van het suikeren van de vlaaien in de verkeerde ruimte, tot aan de ongeorganiseerde expeditie. Nadien bespreekt onze adviseur met u de uitkomst. Soms kan dit confronterend zijn, maar wij brengen dit altijd positief opbouwend. TenBa begrijpt dat in een bedrijf gewerkt wordt, maar u doet er uw voordeel mee. Af en toe een vreemd oog kan wonderen verrichten. Kort, snel en duidelijk. En geen dikke onoverzichtelijke rapportages.

© 2011 - 2024 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer