Vluchtplannen bakkerij

Bakkerij vluchtplannen

Hoe komst ik het snelst veilig buiten?

Weten uw medewerkers hoe zij naar buiten moeten vluchten bij een brand? En zijn uw medewerkers op de hoogte van de procedure bij een calamiteit?

In de Arbowet is door de overheid vastgesteld dat een vluchtplan onderdeel is van het Bedrijfshulpverleningsplan (BHV-plan). Een vluchtplan bestaat uit een plattegrond van de bakkerij, waarbij de vluchtwegen, uitgangen en nooduitgangen aangegeven zijn. Ook de locatie van de brandblusapparatuur en de kortste en/of meest veilige route naar buiten worden hierop aangegeven. Hiernaast kunt u uw locatie ook voorzien van een hygiënegedragsplan. U moet dus nogal wat in kaart brengen om te voldoen aan deze wettelijke eis. TenBa verzorgt voor u op professionele wijze een doeltreffend vluchtplan of hygiënegedragsplan, dat ook nog eens voldoet aan de wettelijke eisen.

Professioneel

Om een juiste vluchtplan te maken, komt een adviseur van TenBa bij u langs om de situatie te bekijken. Hij maakt een ronde door het gebouw en legt belangrijke onderdelen voor de plattegrond vast. De bakkerij techniek is hier onderdeel van. De tekeningen worden door ons geplastificeerd en ingelijst, zodat deze goed leesbaar blijven en geen gevaar vormen in het kader van HACCP. Binnen elke weken na opname, ontvangt u een duidelijk en professioneel vluchtplan, eventueel inclusief een hygiënegedragsplan.

© 2011 - 2024 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer