Office assistant (junior), 24 - 32uur

Functie

In deze flexibele en afwisselende functie ben jij de spin in het web, die overzicht heeft ten aanzien van onze werkzaamheden. Je ondersteunt onze taxateurs en adviseurs in hun dagelijkse projecten. Daarnaast ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent in staat om in contact met klanten verkoopkansen te signaleren en deze door te spelen naar je collega’s. Ons CRM systeem hou jij helemaal up to date.

Naast secretariële- en projectgebonden werkzaamheden, zoals het uitwerken van offertes en taxaties, verzorg je ook de dagelijkse administratie en archivering. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt e-mails en handelt overige werkzaamheden af. Ook marketing activiteiten, website beheer en social media behoren tot jouw verantwoordelijkheden.
Je kunt prima zelfstandig werken, maar ook projectmatige- en team gebonden werkzaamheden kun je goed handelen. Je verzorgt de inkoop en beheert de kantoor voorraad. Jij zorgt ervoor dat ons kantoor er netjes en verzorgd uit blijft zien.
Door jouw komst zijn onze adviseurs en taxateurs nog beter in staat om zich te richten op hun klanten.

Profiel

Je hebt een secretariële opleiding op minimaal MBO-4 niveau en een sterkte affiniteit met administratie en financiën. Microsoft Office. Outlook, Word, Excel en PowerPoint kennen geen geheimen voor jou. Ervaring met Exact online is een pré. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift. Je bent ondernemend, communicatief sterk, enthousiast, creatief, proactief, zelfstandig, betrouwbaar en discreet. Het is leuk als je een passie hebt voor het bakkersvak.

Aanbod

Wij bieden je een werkkring in een plezierig, gemotiveerd en resultaatgericht team. Wij bieden een marktconform salaris. In overleg zijn jouw werkuren flexibel in te delen om een optimale werk-privé balans te creëren.

Reageren

Mail ons je enthousiaste sollicitatiebrief, met uitgebreide motivatie en CV. Overtuig ons ervan dat jij de Office assistent voor ons bent.

 

TenBa BV Bakkerij Advies | Taxatie | Realisatie

T.a.v. Directie

Postbus 360

6700 AJ Wageningen

Of mail naar directie@tenba-bv.nl

 

Voor meer informatie bel je met Pieter Röling (06-51608625) of Peter Verweij (06-20250727).

 

© 2011 - 2020 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer