Bakkerijkopen.nl

Bakkerij kopen

Eén van de meest succesvolle online diensten binnen de bakkerijbranche is Bakkerijkopen.nl. Via een anonieme en discrete manier koppelt Bakkerijkopen.nl kopers en verkopers aan elkaar. Discreet, snel en anoniem. Beheer van dit platform is TenBa BV, Bakkerij Taxatie, Advies en Realisatie.

Voor bestaande en groeiende bakkersbedrijven is een abonnement een standaard, voor starters en verkopers een begin. Omdat zowel koper als verkoper zich in het systeem moeten inschrijven, scheiden wij het kaf van het koren. U weet dat iedereen op het platform serieus geïnteresseerd is. Vele succesvolle overnames zijn begonnen bij Bakkerijkopen.nl.

lijn grijs

DeBakkerijTaxateur.nl

Bakkerij kopen

Nieuw en uniek voor de Nederlandse brood- en banketbakkerij is de website DeBakkerijTaxateur.nl. Wilt u een werkbank, kneder, ovens, koelkast, of winkeltoonbank kopen of verkopen. Bepaal dan eerst vooraf de Onderhandse verkoopwaarde. 

Op De BakkerijTaxateur.nl kunt u zelf snel online uw inventaris taxeren tegen de Onderhandse verkoopwaarde. Door het opgeven van uw aanschafprijs of nieuwprijs, de leeftijd, diverse machine gegevens en het bijvoegen van een foto ontvangt u een taxatie Onderhandse verkoopwaarde binnen 15 minuten.

lijn grijs

Bakkerijdiensten.nl

Bakkerij kopen

NIEUW BINNEN DE BAKKERIJBRANCHE. WWW.BAKKERIJDIENSTEN.NL

TenBa wil de bakkerij zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Om die reden is een webshop geopend waar bakkerijen adviesdiensten van TenBa online kunnen bestellen.

U kunt denken aan het bestellen van een Kort Technisch Advies voor een pand- of kavelbeoordeling, Vluchtplannen, Hygiëne regels, maar ook voor een tekening van uw bestaande Bakkerij-indeling. Heeft u geen tekening van uw bakkerij, dan kunt u via Bakkerijdiensten opdacht geven uw bakkerijpand en -techniek digitaal te laten optekenen.

Bezoek de site en check de introductie acties en de vele andere diensten die TenBa aanbiedt.

lijn grijs

Bakkerij Opvolgers Gezocht

Bakkerij Opvolgers gezocht

www.bakkerijopvolgersgezocht.nl is een initiatief om bakkerijondernemingen, die te koop staan of te koop komen, te koppelen aan geschikte opvolgers. De betrokken partijen werken intensief samen om starters, zij-instromers of opvolgers te ondersteunen bij de aankoop van hun droombakkerij. Het organiseren van aan- en verkoopdagen, startersbijeenkomsten, opleiding & training, het uitvoeren van taxaties en financiële begeleiding bij de aankoop behoren tot de werkzaamheden van de initiatiefnemers.

Stroomt er ondernemersbloed door jouw aderen? Aarzel niet langer en schrijf je in! Middels dit centrale aanmeldpunt worden je gegevens geregistreerd in een centrale database. Je ontvangt vervolgens uitnodigingen voor diverse activiteiten. Ben je al in een verder stadium en wil je directe begeleiding bij de aankoop? Geef dit dan even aan op het inschrijformulier. Dan nemen we geheel vrijblijvend direct contact met je op.