Bakkerijkopen.nl

Bakkerij kopen

Eén van de meest succesvolle online diensten binnen de bakkerijbranche is Bakkerijkopen.nl. Via een anonieme en discrete manier koppelt Bakkerijkopen.nl kopers en verkopers aan elkaar. Discreet, snel en anoniem. Het beheer van dit platform ligt bij TenBa BV, Bakkerij Taxatie, Advies en Realisatie.

Voor bestaande en groeiende bakkersbedrijven is een abonnement een standaard, voor starters en verkopers een begin. Omdat zowel koper als verkoper zich in het systeem moeten inschrijven, scheiden wij het kaf van het koren. U weet dat iedereen op het platform serieus geïnteresseerd is. Vele succesvolle overnames zijn begonnen bij Bakkerijkopen.nl.

DeBakkerijTaxateur.nl

Bakkerij kopen

Nieuw en uniek voor de Nederlandse brood- en banketbakkerij is de website DeBakkerijTaxateur.nl. Wilt u een werkbank, kneder, ovens, koelkast, of winkeltoonbank kopen of verkopen. Bepaal dan eerst vooraf de Onderhandse verkoopwaarde. 

Op De BakkerijTaxateur.nl kunt u zelf snel online uw inventaris taxeren tegen de Onderhandse verkoopwaarde. Door het opgeven van uw aanschafprijs of nieuwprijs, de leeftijd, diverse machine gegevens en het bijvoegen van een foto ontvangt u een taxatie Onderhandse verkoopwaarde binnen 15 minuten.

Ik wil een Bakkerij

Bakkerij Opvolgers gezocht

www.ikwileenbakkerij.nl is een initiatief van Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij om bakkerijondernemingen, die te koop staan of te koop komen, te koppelen aan geschikte opvolgers. De betrokken partijen werken intensief samen om starters, zij-instromers of opvolgers te ondersteunen bij de aankoop van hun droombakkerij. Het organiseren van aan- en verkoopdagen, startersbijeenkomsten, opleiding & training, het uitvoeren van taxaties en financiële begeleiding bij de aankoop behoren tot de werkzaamheden van de initiatiefnemers.

Stroomt er ondernemersbloed door jouw aderen? Aarzel niet langer en schrijf je in! Middels dit centrale aanmeldpunt worden je gegevens geregistreerd in een centrale database. Je ontvangt vervolgens uitnodigingen voor diverse activiteiten. Ben je al in een verder stadium en wil je directe begeleiding bij de aankoop? Geef dit dan even aan op het inschrijformulier. Dan nemen we geheel vrijblijvend direct contact met je op. 

Startende bakkers kochten complete bakkerij:

- Steenbergen, de Echte Bakker

- Nieuwenhuizen, de Echte Bakker

Winkelfilialen gekocht door:

- Hulleman Brood en Banket

- Bakkerij Imminkhuizen

- Bakkerij Brokking

Bakkerij met winkel verkocht door:

- Bakkerij Muijs

- Bakkerij Beerens

- Bakkerij Kruimeltje

- Bakkerij Schouten

Verkochten winkelfiliaal:

- Bakkerij Burger

- Groothuis, de Echte Bakker

Nam complete bakkerij inventaris over:

- Holtkamp, de Echte Bakker

© 2011 - 2024 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer