Vacature bakkerij tekenaar / junior-adviseur

In deze afwisselende en veelzijdige functie werk je schetsen en ideeën uit naar digitale 2D en 3D ontwerpen. Je bent de interne ondersteuning en ‘rechterhand’ van onze adviseurs en taxateurs. Ook kun je eisen op het gebied van Arbo-, Milieu- en Warenwet (HACCP), technische, bouwkundige- en bakkerij aspecten vertalen naar praktische ontwerpen en voorbeelden. Daarnaast stel je technische documenten op die voor het ontwerpen van belang zijn en ben je betrokken bij interne zaken.

Naast deze werkzaamheden verricht je ook andere ondersteunende taken voor het bedrijf zoals dagelijkse teken-, kantoor- en automatiseringswerkzaamheden. Je bent in deze functie medeverantwoordelijk voor omzet en resultaat.

Profiel

Je hebt een afgeronde bakkerij-, bouwkundige- of andere technische opleiding op minimaal MBO niveau. Het geniet de voorkeur als je kennis en ervaring  hebt van de bakkerijbranche en/of voedingsmiddelenbranche. Je hebt ervaring met het ontwerpen en tekenen in AutoDesk applicaties zoals AutoCad en Revit. Je bent creatief, enthousiast, zelfstandig, zelf startend ingesteld en je houdt van succes. Gangbare softwaresystemen zoals Excel, Word, Access en Office zijn voor jou géén probleem. Je herkent je in de trefwoorden die passen bij deze functie: zelfstarter, ondernemend, nauwkeurig, praktisch ingesteld, pro-actief, professioneel, doelgericht en flexibel.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, mondeling en schriftelijk. Engelse taal beheers je goed in woord en schrift. Je spreekt de taal van onze klanten, bakkerij ondernemers, en je kunt hierin makkelijk schakelen.

Aanbod

Wij bieden je een werkkring (voor 30-40 uur) in een klein, plezierig, gemotiveerd en resultaatgericht team met gevoel voor humor. TenBa beidt volop mogelijkheden voor eigen inbreng en persoonlijke groei met passende arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Mail ons je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en voorzien van je CV.  Overtuig ons ervan dat jij de Bakkerij tekenaar / junior adviseur voor ons bent.

TenBa BV Bakkerij Advies | Taxatie | Realisatie

t.a.v. Directie

Postbus 3606700 AJ Wageningen

e; directie@tenba-bv.nl