Herrie in de bakkerij

Herrie in de bakkerij

U vindt dat er teveel tijd verspild wordt met het verzetten karren en wagens. De ruimte wordt niet efficiënt meer gebruikt. Verschillende werkzaamheden gebeuren op diverse plaatsen in de bakkerij. En niet meer op die plek waar het was bedoeld. De producten staan al buiten gereed voor de wagens, omdat de expeditie ruimte gebruikt wordt als productieruimte.

Waarom verplaatsen wij ovenwagens drie keer per nacht?

TenBa herkent dit soort signalen als geen ander. De specialistische adviseurs uit Wageningen kennen de bakkerij branche door en door. Andere werkroutines sluipen in processen zonder dat u dat altijd in de gaten heeft. Het is juist de kracht om die te herkennen en ze eruit te halen. Het zijn geen fouten, maar meer incidentele zaken die op den duur in de normale planning zijn ingesloten. TenBa komt tijdens de spits van uw productieproces of, tijdens het moment dat u het meest last ondervindt langs om, rustig en objectief te beoordelen wat er gaande is. Wij observeren en noteren alle processen. Dat kan van het suikeren van vlaaien zijn in de verkeerde ruimte tot de ongeorganiseerde expeditie. Nadien bespreken wij met u de bevindingen. Soms confronterend, maar altijd positief opbouwend. U doet uw voordeel er mee, want TenBa begrijpt dat in een bedrijf gewerkt wordt en periodiek een vreemd oog wonderen kan verrichten. Kort, snel en beknopt. Geen dikke onoverzichtelijke rapportages.